Aznapi kiszállítás Budapesten 1500 Ft-ért az Aprófutárral a délig beérkezett rendelésekre!

Kérdés esetén keresd szakértőinket! +36203256621

INFORMÁCIÓK

Versenyszabályzat -“Keressük a legszebb Halloweeni sminket"

Szépség és Halloween. Tudjuk jól, hogy furcsa ezt a két kifejezés együtt, mi mégis évről-évre csodás alkotásokat látunk. Jelen felhívásunk elsősorban otthoni sminkek készítőinek szól, de szeretettel várjuk profik munkáját is.

 

1. A "Keressük a legszebb Halloweeni sminket” verseny (továbbiakban "Verseny“) szervezője: Milla-Grossa Kft. - PureLash.hu webshop

2. A verseny időpontja és megrendezési helye:
A verseny 2021.10.13. és 2021.10.31. között tart A PureLash webáruház Facebook és Instagram oldalán közzétéve.

Eredményhirdetés: 2021. november 3.

3. Részvételi feltételek a versenyen:
A verseny résztvevője minden olyan 18 éves természetes személy lehet (18 év alatti résztvevők csak a törvényes képviselő beleegyezése által vehetnek részt a versenybe), aki rendelkezik állandó vagy ideiglenes lakcímmel Magyarország területén (továbbiakban „versenyző”).

Részvételi feltételek:
A versenyző akkor kapcsolódik be a versenybe, ha a verseny időpontján belül a PURELASH.hu Facebook oldalán lévő EREDETI bejegyzéshez hozzáfűz egy, a verseny feltételeinek megfelelő kommentet, tehát hozzácsatol egy halloweeni sminkről készült képet, melyen a saját munkája/saját arcmása látható.


4. A verseny kiértékelése:
A verseny nyertesét a PureLash csapata választja ki Orbán Barbara Nóra kozmetikus mesterrel együtt a résztvevők közül. A nyertes kiválasztására a nyilvánosság jelenléte nélkül kerül sor. A nyertesek száma korlátozva van 1 főre.

A verseny nyereménye egy SMINKELTÁVOLÍTÓ MIDICSOMAG ECSETTEL, HABOLÓVAL ÉS KEFÉVEL 9610 Ft értékben. A nyertes a PURELASH Facebook oldalán keresztül lesz meghirdetve és komment formájában lesz értesítve. A nyertest megkérjük az elérhetőségeinek e-mailben történő elküldésére, a nyeremény elküldése érdekében. Abban az esetben, ha a nyertes nem küldi el az üzenetet, elveszíti jogát a nyereményre.

A győztes nyereményét futárszolgálattal díjmentesen küldjük el az általa megadott MAGYARORSZÁGi címre, amelyet a nyertes a szervezőnek bejelentett. A megadott adatok pontossága és időszerűségéért a győztes felel.

5. A versenyzők kizárása
A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja azokat a résztvevőket, akik kommentjei súlyosan támadó kifejezéseket tartalmaznak vagy ellentmondanak a jó erkölcsnek vagy felismerhetően nem saját munkát tartalmaznak.

6. Személyes adatok
A versenyzők a versenyben való részvétellel hozzájárulnak, hogy a Szervező a személyes adatok védelméről és egyes törvények módosításáról szóló 2013.évi 122. törvény 11. § -ban (a továbbiakban: személyes adatok védelméről szóló törvény) meghatározottak szerint a verseny teljes ideje alatt, a játék lebonyolítása céljából a versenyző által megadott adatokat, így családi és utónév, elérhetőségi cím, e-mail cím, telefonszám kezelje.

7. Záró rendelkezések
A versenyzők a verseny szervezőinek jóváhagyták a feltételeket a jelen szabályzat által. Versenyzőnek nincsen joga megkövetelni a nyeremény díj helyett más alternatívát. A nyeremény más termékre, csomagra, ajándékutalványra vagy készpénzre nem átváltható. Ugyanakkor versenyző nem köteles elfogadni és átvenni nyereményt.


A szervező nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely a versenyzőknél keletkezett a verseny rendezése alatt, ami beleérti az elérhetetlenséget / hibákat a technikai berendezések és hálózatoknál, amelyek által a verseny rendeződik.

A verseny semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebook vállalathoz, sem szervezve, sem támogatva nincs a Facebook által. Az adatok a versenyben résztvevőkről nincsenek kézbesítve a Facebook részére.

Kedves Érdeklődők!

Termékeinkben sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem teszteltük/teszteljük állatokon.

Egyrészt azért, mert meggyőződésünk, hogy nem szabad állatoknak szenvedni a mi szépségünk miatt, másrészt pedig szükségünk sincs erre, mivel a termékeink alapanyagait biztonságos, megbízható forrásból szerezzük be. Állatkísérleteket természetesen ha akarnánk, akkor sem folytathatnánk, mert az Európai Parlament és a Tanács 1223/2009. számú rendelete tiltja, tehát nem is hozhattunk volna forgalomba olyan terméket, amelyeknek összetevőit, vagy magát a készterméket állatokon kísérleteztek.

Harmadik fél által sem végeztetünk állatkísérleteket. Az alapanyag gyártóink és beszállítóink mind európai uniós cégek, ezért a fenti EK rendelet rájuk is ugyanúgy vonatkozik, ez garantálja számunkra, hogy a forrás ilyen szempontból is biztonságos.

Termékeinkben sem pálmaolajat sem karnaubaviaszt nem használunk!

PureLash BeauTeam