Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Szépségtanácsadó program

Üdvözlünk a PureLash világában! Ha szereted a műszempillákat és extra jövedelemre vágysz, itt a tökéletes lehetőség számodra. Csatlakozz a PureLash hamarosan induló szépségtanácsadó programjához. Várható indulás: 2024. augusztus

 

Kik vagyunk?

12 éve foglalkozunk szempilla stylistok képzésével, és jól ismerjük a szakemberek és vendégeik igényeit. Így született meg a PURE LASH. Az évek során a visszajelzések alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet - legyen szó funkcióról, illatról, kiszerelésről vagy csomagajánlatról, mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók számára.

Kezdetektől fogva fontos számunkra, hogy termékeink állatkísérlet-mentesek, természetes alapanyagokból készüljenek, és hazai fejlesztőcsapattal, ellenőrzött műhely körülmények között dolgozzunk. Csak vegán összetevőket használunk fel keszthelyi műhelyünkben, ahol minden termékünk a jogszabályoknak megfelelően készül.

Minden termékünk rendelkezik termékinformációs dokumentációval és szerepel az EU-n belüli Kozmetikai Termékek Bejelentési Portálján (CPNP).

 

Miért érdemes csatlakozni szépségtanácsadó programunkhoz?

Nem MLM! Nincsenek szintek, nincs tukmálás, nincs kötelező vásárlás.

Minőségi termékpaletta: Saját gyártású termékeinkkel garantáljuk a magas és állandó minőséget.

Együttműködési lehetőség: Kedvezményes vásárlási lehetőség, pontosan nyomon követhető elszámolás.

Támogatás: Szépségtanácsadóink számára folyamatos támogatást biztosítunk, hogy minden termékünket alaposan megismerjék, továbbá letölthető formátumban biztosítunk termékleírásokat, képeket.

Rugalmas keretek: Te határozod meg, mikor és kinek ajánlod termékeinket és milyen formában teszed azt (Facebook csoport, videók, stb.)

 

Részletek várhatóan július 10-től lesznek elérhetőek az oldalunkon. Nem szeretnél lemaradni? Az alábbi űrlap kitöltése után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Hogyan vegyük fel Veled a kapcsolatot?
Szépségiparban dolgozol?
Számlaképes vagy?
Van szépségtanácsadói tapasztalod?
Honnan írsz nekünk?