Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Szalonlátogató program

 

 

Szépségipari szakemberek, pillások, kozmetikusok, sminkesek figyelmetekbe ajánljuk népszerűsítő programunkat!

Szolgáltatásainkat és termékpalettánkat folyamatosan bővítjük visszajelzéseitek alapján. Innen tudjuk, hogy szeretnétek velünk személyesen is találkozni, jobban megismerni minket és megbizonyosodni egy-egy termék valódi hatékonyságáról, minőségéről.

Jó hírünk van! Ha úgy akarjátok, Nektek ki sem kell mozdulnotok a szalonotokból, mi szívesen megyünk hozzátok próbalehetőséget biztosítani. Ti időt spóroltok ezzel, mi pedig jobban megismerhetünk benneteket és a szolgáltatásaitokat.

A Szalonlátogató programunk keretében kollegáink elviszik a szempillasamponjainkat, primerünket és a pillakészítéshez szükséges egyéb anyagokat, eszközöket a szalonodba, ahol zavartalanul kipróbálhatod, tájékozódhatsz a termékeinkről. Lehetőséged lesz szakemberi regisztrációra is így a későbbiekben már speciális kedvezményes áron vásárolhatsz a webshopunkból vagy kérhetsz házhoszállítást kollegáinktól.

Elsőként Budapesten, Fóton, Dunakeszin, Gödön, Budakalászon, Pomázon és Szentendrén érhető el ez a szolgáltatásunk, de az alábbi űrlap segítségével tudod nekünk jelezni, hogy hol szeretnél találkozni velünk az országban.

Szolgáltalásunk teljesen kötelezettségmentes, díjmentes, nincs kötve vásárláshoz, megrendeléshez.

 

 

E-mailben vagy telefonon szeretnél időpontot egyeztetni?
Az alábbiakban szívesen segítségetekre lennék (több is megjelölhető)