Aznapi kiszállítás Budapesten 1500 Ft-ért az Aprófutárral a délig beérkezett rendelésekre!

Kérdés esetén keresd szakértőinket! +36203256621

Szalonlátogató program

 

 

Szakemberek, pillások, kozmetikusok, sminkesek figyelem!

Most ugyan kényszerű szüneten van mindenki, de mi már lelkesen készülünk arra az időszakra, amikor újra indulhat a munka és ezzel együtt az üzletünkben a hétfői termékbemutatók is.

Sőt, ezt a szolgáltatásunkat a visszajelzéseitek alapján kibővítjük, így ha úgy akarjátok, nektek ki sem kell mozdulnotok a szalonotokból, mi megyünk hozzátok és helyben tekinthetitek meg, próbálhatjátok ki a termékeinket. Ti időt spóroltok ezzel, mi pedig jobban megismerhetünk benneteket és a szolgáltatásaitokat.

A Szalonlátogató programunk keretében kollegáink elviszik a szempillasamponjainkat, primerünket és a pillakészítéshez szükséges egyéb anyagokat, eszközöket a szalonodba, ahol kipróbálhatod és akár azonnal megvásárolhatod őket és regisztrálhatsz szakemberként hozzánk, így a későbbiekben már speciális kedvezményes áron vásárolhatsz a webshopunkból.

Elsőként Budapesten, Fóton, Dunakeszin, Gödön, Budakalászon, Pomázon és Szentendrén elérhető ez a szolgáltatásunk, de az alábbi űrlap segítségével tudod nekünk jelezni, hogy hol szeretnél találkozni velünk az országban.

Terveink szerint április 8-tól indulunk, természetesen az aktuális járványhelyzettől függően.

E-mailben vagy telefonon szeretnél időpontot egyeztetni?
Az alábbiakban szívesen segítségetekre lennék (több is megjelölhető)