Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Illatmentes szempillasampon

A PURE LASH illatmentes szempillasamponja kíméletesen távolítja el pilláidról a festéket. Használhatod mű- és természetes szempillán egyaránt, amennyiben nem vízálló spirálodat szeretnéd maradéktalanul letörölni. Neked csak egy mozdulat, tekinteted pedig meghálálja a gondoskodást.

Miért javasoljuk műszempillát viselőknek különösen a PURE LASH szempillasamponját? Mert segítségével alapos tisztítást érhetsz el. Valóban fontos ez? Igen, mivel ennek hiányában nem lesz tartós az applikáció. Ha a szakmában dolgozol, bizonyára annak örülnél, ha vendégeid rendszeresen és örömmel – nem az állandóan lepotyogó pilláik miatt – járnának vissza hozzád. A festékmaradvány nem nyújt szép látványt, ráadásul fertőzésveszélyt rejt magában.

Ha nem szereted az aromás és zsíros hatású szemfestéklemosókat, az illatmentes PURE LASH termékét neked találták ki. Természetes, bioalapanyagokból készült ez a 2 in 1 sampon és sminkeltávolító. Olajmentes, érzékeny szeműeknek is kiváló. Vegán és színezékmentes, otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt ajánlott. 

Válassz a különböző kiszerelések közül! A részletekre kattintva bővebb leírást olvashatsz a termékről.


6termék 16
6termék 16