Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Márkanagykövet program

Oktatásaink által közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a szempillák világában. Ezt a tapasztalatot felhasználva álmodtam meg a PURE LASH-t, mely egyszerre kínál megoldást műszempillát készítőknek és viselőknek is, legyen szó pillaápolásról, erősítésről vagy tisztításról. Vegán tulajdonosként mindig is elsődleges szempont számomra, hogy termékeink fejlesztése közben ne kínozzunk egy állatot sem és úgy szépítsünk embereket, hogy azzal nem ártunk a környezetünknek. 4 év telt el az első termékünk megjelenése óta és márkánkat egyre több otthoni tudatos pillaápoló és professzionális szakember ismeri és keresi, sok elégedett és visszajáró vásárlót tudhatunk általatok kis közösségünk tagjainak.

Nincs év újítások nélkül, az egyik ilyen újdonság, hogy 2023-tól elindítjuk MÁRKANAGYKÖVET programunkat.

Olyan szempillastylistokkal, sminkesekkel, kozmetikusokkal szeretnénk együttműködni, akik a szépségipar, a sminkek és a szempillák szerelmesei, imádják a szakmájukat, a minőségi munkában hisznek és ezt munkáikban és munkafotóikban is megjelenítik közösségi oldalaikon.

Fontos, hogy aktívan használd közösségi felületeidet és szakmailag hiteles posztokat készíts. Ezek számunkra fontosabbak, mint az, hogy hány tényleges követővel rendelkezel.

Milyen előnyökkel jársz, ha csatlakozol hozzánk?
- Egy évben 4 alkalommal díjmentesen biztosítunk számodra munkádhoz szükséges mennyiségű szempillasampont és primert valamint igényeid szerint kiegészítő termékeket.
- Minden termékünkre érvényes viszonteladói kedvezményt biztosítunk, hogy vendégeidnek is ajánlhasd otthoni felhasználásra, ápolásra szolgáló készítményeinket
- Kedvezményes, személyre szabott kuponkódot ha nem szeretnél üzletedben termékeket forgalmazni de szeretnéd követőidnek, vendégeidnek ajánlani és ezáltal jutalékra szert tenni.
- Minden újdonságot az elsők között küldünk meg tesztelésre
- Részletesen bemutatunk oldalunkon, közösségi felületeinken

 

Külföldön is értékesítünk, így akkor is várjuk jelentkezésedet ha nem Magyarországon élsz/dolgozol.

 

Amit Tőled kérünk:
- az általunk megadott, egyedi kuponkódod megjelenítése hetente egyszer a közösségi média posztokban
- hetente minimum 1 videó készítése a PURE LASH csomag bármelyik termékével. Ez a videó lehet szakembereknek szóló videó, melyben a primerezést mutatod be vagy akár a szempillasampon helyes használatáról készítesz tartalmat. Kérjük, hogy ezeket a videókat küldd el számunkra az info@purelash.hu e-mail címre. Az általad elkészített videókat közzétesszük online felületeinken és forrásként megjelölünk rajtuk.
- hetente minimum 1 db kép készítése a PURE LASH csomag termékeiről. Kérjük, hogy ezeket a képeket küldd el számunkra az info@purelash.hu e-mail címre. Az általad készített fotókat közzétesszük online felületeinken és forrásként megjelölünk rajtuk.
- saját közösségi média oldalaidon az elkészített képek/videók megosztása. Kérünk, hogy minden posztnál használd a #purelashszempillasampon és #purelashszempillanövesztő hashtageket, valamint jelöld meg Instagram oldalunkat is a @purelashkozmetikumok használatával.

A fotók és videók egyeztetése megjelenés előtt minden esetben szükséges!

Szeretettel várjuk jelentkezésedet az alábbi kérdőív kitöltésével. 
Számlaképes vagy?
Hogyan vegyük fel Veled a kapcsolatot?