Aznapi kiszállítás Budapesten 1500 Ft-ért az Aprófutárral a délig beérkezett rendelésekre!

Kérdés esetén keresd szakértőinket! +36203256621

Zöld tea illatú szempillasampon

A PURE LASH zöldtea-illatú szempillasamponja illatmentes társához hasonlóan kíméletesen távolítja el pilláidról a festéket. Használhatod mű- és természetes szempillán egyaránt, amennyiben nem vízálló spirálodat szeretnéd egyetlen mozdulattal letörölni.

Ha nem bírod a zsíros hatású szemfestéklemosókat, és kellemesnek találod a természetes, teás illatokat, a PURE LASH zöldtea-illatú terméke a neked való.

Természetes alapanyagokból készült ez a 2 in 1 sampon és sminkeltávolító. Olajmentes, érzékeny szeműeknek is kiváló. Biovirágvíz hozzáadásával készült, vegán és cruelty-free. Otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt ajánlott.

Habolóval vagy önmagában, vattakorongra cseppentve is alkalmazhatod.

Válassz a különböző kiszerelések közül! A részletekre kattintva bővebb leírást olvashatsz a termékről, a vásárlással pedig magyar vállalkozásokat támogatsz.

Nagy örömünkre a Joy magazin által hagyományosan megrendezett "A szépség nagydíja - JOY Prix de Beauté" zsűrijének döntése alapján zöld tea illatú szempillasamponunk is bejutott a döntőbe, így versenyezhet az első díjért. Ez az első ilyen jellegű megméretettésünk és nagyszerű érzés több száz jelentkező közül az első 15-be bekerülni.

 


8termék18
8termék18