Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Szakmai kedvezmény

Kozmetikusként, szempilla-stylistként, sminkesként, szépségtanácsadóként Te is szakmai kedvezményt kaphatsz nálunk, amennyiben regisztrált partnerünk leszel. Ehhez csak szakmai végzettségedet igazoló bizonyítványod másolatát kell eljuttatnod hozzánk. Iskolalátogatási igazolást is elfogadunk!

Ezután bejelentkezéskor a rendszerünk szakemberként fog azonosítani és a kedvezményes árainkon tudod beszerezni termékeinket.

1. Kérjük, első lépésként az alábbi űrlapon add meg adataidat, kollegáink 3 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot.

2. Juttasd el nekünk a szakmai végzettségedet igazoló bizonyítvány másolatát az info@purelash.hu e-mail címre. Elég, ha lefényképezed és csatolod az email-hez.

3. Miután megkaptuk az okmány másolatát, a felhasználói fiókodhoz beállítjuk a szakmai kedvezményt és email-ben értesítünk erről.

4. A kedvezményt akkor fogod látni és akkor tudod igénybevenni ezután, ha bejelentkezel a regisztrációhoz használt adataiddal. Bejelentkezés nélkül a rendszer nem ismer fel szakemberként, így az általános fogyasztói árakat fogod látni.

 

 

Hogyan vegyük fel Veled a kapcsolatot?