Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Tartalomkészítőknek

Tartalomkészítő-influencer vagy, aki imád minden újdonságot kipróbálni és ajánlani? Blogod van, ahol szeretsz érdekes termékeket bemutatni?

Amennyiben szeretnél hivatalosan is PURE LASH márkanagykövet lenni, akkor jelentkezz a lenti kérdőív kitöltésével. Ha még nem rendelkezel nagy követőbázissal, de úgy gondolod, hogy ismerőseid körében szívesen képviselnéd a márkát, akkor egy névre szóló 10% kedvezményre jogosító kuponkóddal ajándékozunk meg, melyet megoszthatsz a közösségi média platformjaidon. A legsikeresebb kupon tulajdonosok később további együttműködésre számíthatnak Pure Lash márkanagykövetként!

A beérkezett kérdőívek áttekintését követően és a regisztráció elfogadása esetén regisztrálunk influencer adatbázisunkban és erről e-mailben értesítünk.


Amennyiben regisztrációd jóváhagyásra került egy számodra összeállított PURE LASH csomagot küldünk neked, melynek használatáért cserébe a következőket kérjük:

- Az általunk megadott, egyedi kuponkódod megjelenítése minden közösségi média poszt leírásában.

- Minimum 2 videó készítése a PURE LASH csomag bármelyik termékével. Kérjük, hogy ezeket a videókat küldd el számunkra az info@purelash.hu e-mail címre. Az általad elkészített videókat közzétesszük online felületeinken és forrásként megjelölünk rajtuk.

- 5 db kép készítése a PURE LASH csomag termékeiről. Kérjük, hogy ezeket a képeket küldd el számunkra az info@purelash.hu e-mail címre. Az általad készített fotókat közzétesszük online felületeinken és forrásként megjelölünk rajtuk.

- Saját közösségi média oldalaidon kép/videó megosztása a PURE LASH csomag termékeiről. Kérünk, hogy minden posztnál használd a #purelashkozmetikumok, #purelashszempillasampon és #purelashszempillanövesztő hashtageket, valamint jelöld meg instagram oldalunkat is a @purelashkozmetikumok használatával.

A fotók és videók egyeztetése megjelenés előtt minden esetben szükséges!

Amennyiben Pure Lash nagykövetként szeretnél jövedelemre szert tenni, Neked ajánljuk Affiliate programunkat: https://www.purelash.hu/Affiliate

Számlaképes vagy?
Hogyan vegyük fel Veled a kapcsolatot?