Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Pontgyüjtő rendszer


PURE LASH PONTGYŰJTŐ RENDSZER SZABÁLYZAT


Gyűjts pontokat – váltsd be őket -  fizess kevesebbet
Vásárlásaidért cserébe pontokat kapsz, amelyet a következő vásárlásod alkalmával fel tudsz használni. Ennek feltétele a vásárlói regisztráció (vásárlói profil létrehozása!)

Miért jó pontokat gyűjteni?
A pontokat kedvezményként használhatod fel fizetéskor. Minél több pontod van, annál kevesebbet kell fizetned.

Hogyan kapsz pontokat?
A REGISZTRÁCIÓDÉRT megajándékozunk 500 ponttal. Amennyiben FELIRATKOZOL HÍRLEVELÜNKRE, további 500 pontot írunk jóvá, a feliratkozás megerősítése után számládon! 1 pont=1 Ft 
Minden sikeres vásárlás után jóváírjuk a termék/ek árának 5%-át, akciós termékek esetében is.

Példa:
Pillanövesztő csomag - 12980 Ft - jóváírt pontérték: 649, ami= 649 Ft (sikeres, lezárt vásárlás esetén!)
A hűségpontok értéke minden termék mellett megtalálható a termék leírás alatt!

A jóváírás csak azután történik meg, miután a megrendelt terméket átvetted, és sikereset lezárul a rendelési folyamat. Át nem vett csomag esetén nem jár hűségpont jóváírás!

Hogyan tudod beváltani?
A pontokat 3000 Ft feletti rendelés esetén tudod beváltani. A pontjaid 365 napig érvényesek. Amennyiben a pontok nem kerülnek beváltásra a megadott időintervallumon belül, elvesznek. A megszerezett pontok felhasználhatóak a szállítási költség csökkentésére is. A megszerzett pontok nem visszatéríthetőek, át nem ruházhatóak, készpénzre nem válthatóak.

A Pontgyűjtő rendszer használatának feltételei:

A pontok kizárólag a PURE LASH webáruházában érvényesek.

Összegyűjtött pontjaidat, profilodba bejelentkezve a "kedvezmények" fül alatt találod meg.

Ez a "fül" csak akkor lesz látható, ha már megkaptad az első pontjaidat, és eltűnik amennyiben az összes pontot beváltottad számládról.

Pontokat csak a www.purelash.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Kizárólag internetes vásárlás során lehet gyűjteni. A levásárolni kívánt pontok összege, nem haladhatja meg a megvásárolt termék/ek értékének 40%-át! A pontokat nem kötelező minden vásárlás alkalmával felhasználni.

A megrendelés során a Fizetési módnál tudod bejelölni, ha pontot is szeretnél felhasználni a fizetendő végösszegnél. (Alapértelmezett beállításunk szerint a pont felhasználásra kerül)

Amennyiben pontokat is felhasználsz, a fizetéskor a rendszer automatikusan levonja annak értéket a fizetendő végösszegből!

A pontgyűjtés viszonteladó partnereink számára nem elérhető!