Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

OTTHONI PILLAÁPOLÁS

Fedezd fel te is a műszempilla készítéshez és viseléshez köthető Pure Lash termékcsaládunkat, mely megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy állatokon ne teszteljék, természetes alapanyagokat tartalmazzon, hazai fejlesztéssel és hazai, ellenőrzött műhely körülmények között készüljön.

Termékeinket a professzionális felhasználók igényei és követelményei szerint hoztuk létre, de a szempillastylistok szalonjai mellett otthoni használatra is ajánljuk.

A SZEMPILLASAMPONUNK olyan hölgyeknek szól, akik műszempillát viselnek és szeretnék megfelelően tisztítani az otthoni ápolás keretein belül. Illatmentes és zöld tea illatban készül, különböző kiszerelésben kapható. Természetesen saját pillák alapos tisztítására is használható.

A SZEMFESTÉKLEMOSÓ-SMINKELTÁVOLÍTÓ kíméletesen távolítja el a nem vízálló sminket. Kétféle változatban kapható: zöldtea-illatú és illatmentes verzióban. Otthoni használatra javasolt. Szempilla-hosszabbítás, műszempilla mellett is használható, mert természetes összetevői nem oldják a ragasztót.

SZEMPILLANÖVESZTŐ SZÉRUMUNK olajmentes, így műszempilla viselése közben is használható. A kizárólag természetes, vegán összetevőket tartalmazó szérum rendszeres alkalmazásával hosszabb, dúsabb pillákban gyönyörködhetünk.