Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Szempillanövesztő szérum

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Pongó Judit
2023.03.28
Kedves Gabi és Pure Lash csapat,

Köszönöm a kedvességeteket és köszönöm ezt a fantasztikus terméket!!! :)

2021. február óta szinte állandóan gyulladásban van a szemem egy rosszul sikerült szempillaépítés miatt :(
A szuper szérumotokat első alkalommal amiatt rendeltem meg, mert a sok könnyezés, dörzsölés miatt eléggé satnya lett a szempillám és a természetes összetevők miatt úgy gondoltam, hogy talán a gyulladás mellett is tudom majd használni.
Minden várakozásomat felülmúlta a termék, mert azon felül, hogy kb. 1-1,5 hónap reggel és este történő használat után, szép erős és hosszú szempilláim lettek, nagyjából 2-3 hét alatt látványosan lehúzta a gyulladást is a szememről, nagyban megkönnyítve ezzel a mindennapjaim! Örök hálám érte, mert kishíján az őrületbe kergetett már az állandó könnyezés illetve fájdalom, nem beszélve a csúnya piros duzzanatról és a szinte folyton "vérben úszó" szememről :(
A hosszú hónapok óta várom a feltáró vizsgálat és az esetlegesen szükséges műtét időpontját, de azt bizton állíthatom, hogy nélkületek nem bírtam volna ép ésszel ezt az egész macerát!
Köszönöm ezt a fantasztikus terméket, ami nem csak a pilláimat szépítette meg, hanem kifejezetten pénztárcabarát áron, egy nagyon kellemetlen betegség tüneteit is jelentősen enyhítette!
Szívből ajánlom mindenkinek a terméket! :)

További sok sikert kívánok Nektek!

Hatalmas ölelés,

Judit
Varga Vivien
2023.03.28
A műszempilla viselese nagyon tönkre tette a saját pilláimat, ez a szérum 1 hónap alatt rendbe tette a kihullott - letöredezett pilláimat.
Kata
2021.04.02
Én nagyon szkeptikus voltam, de ajándékba kaptam és hát gondoltam adok neki egy esélyt. Hihetetlen a változás, már pár hét után szabad szemmel látható az eredmény, próbáljátok ki és bízzatok benne!
K. Szilvi
2020.07.30
Annyira klassz a szempillanövesztő szérum! Kicsit lóg a szemhéjam, de ha felnagyítod a képet, amit küldtem Nektek, látszik, hogy milyen szépen megnőtt.
Enikő
2020.07.30
Nekem már van és ha nem is vidáman de hosszú erős pillákkal pislogok.
Zsófi
2020.07.30
Tesztelésre kaptam a terméket. Körülbelül 1 hónapja használom minden este. Könnyű felvinni,hamar beszívódik. Az eredmény magáért beszél, megerősödtek a pilláim és hosszabbak is lettek. Ajánlom mindenkinek ! :)
Szelei Zsófia
2020.07.22
Napi 2X használtam reggel és este a terméket . Nagyon meg vagyok vele elégedve! A szempilláim dúsabbak vastagabbak és hosszabbak lettek tőle 4 hét leforgása alatt. Imádom ajanlom mindenkinek
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza