Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Szempillanövesztő szérum

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.8 (11 vélemény)
(10)
(0)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Melinda
2024.06.03
Imádom! Már egy hónap használat után a szempilláim látványosan hosszabbak és sűrűbbek lettek. A szérum könnyű és gyorsan szárad, így nem okoz problémát a napi rutinom részeként alkalmazni. Ajánlom mindenkinek, aki dúsabb és hosszabb szempillákra vágyik!
Erzsébet
2024.06.03
Az első hetekben nem igazán láttam eredményt, de kitartottam. Most már két hónap elteltével látok némi javulást a szempilláim hosszában, de a sűrűségben nem annyira. Talán több időre van szükségem, hogy valódi változást tapasztaljak.
Farkas Éva
2024.06.03
"Két hónapja használom a Pure Lash-t, és a szempilláim határozottan hosszabbak és erősebbek lettek. Az egyetlen hátránya, hogy naponta kell alkalmazni, de az eredmények miatt megéri. A szérum nem csíp, és könnyen felvihető."
N. Anna
2024.06.03
Elégedett vagyok, örülök, hogy rátaláltam!
Előnyök: Semmilyen irritációt nem tapasztaltam
Pongó Judit
2023.03.28
Kedves Gabi és Pure Lash csapat,

Köszönöm a kedvességeteket és köszönöm ezt a fantasztikus terméket!!! :)

2021. február óta szinte állandóan gyulladásban van a szemem egy rosszul sikerült szempillaépítés miatt :(
A szuper szérumotokat első alkalommal amiatt rendeltem meg, mert a sok könnyezés, dörzsölés miatt eléggé satnya lett a szempillám és a természetes összetevők miatt úgy gondoltam, hogy talán a gyulladás mellett is tudom majd használni.
Minden várakozásomat felülmúlta a termék, mert azon felül, hogy kb. 1-1,5 hónap reggel és este történő használat után, szép erős és hosszú szempilláim lettek, nagyjából 2-3 hét alatt látványosan lehúzta a gyulladást is a szememről, nagyban megkönnyítve ezzel a mindennapjaim! Örök hálám érte, mert kishíján az őrületbe kergetett már az állandó könnyezés illetve fájdalom, nem beszélve a csúnya piros duzzanatról és a szinte folyton "vérben úszó" szememről :(
A hosszú hónapok óta várom a feltáró vizsgálat és az esetlegesen szükséges műtét időpontját, de azt bizton állíthatom, hogy nélkületek nem bírtam volna ép ésszel ezt az egész macerát!
Köszönöm ezt a fantasztikus terméket, ami nem csak a pilláimat szépítette meg, hanem kifejezetten pénztárcabarát áron, egy nagyon kellemetlen betegség tüneteit is jelentősen enyhítette!
Szívből ajánlom mindenkinek a terméket! :)

További sok sikert kívánok Nektek!

Hatalmas ölelés,

Judit
Varga Vivien
2023.03.28
A műszempilla viselese nagyon tönkre tette a saját pilláimat, ez a szérum 1 hónap alatt rendbe tette a kihullott - letöredezett pilláimat.
Kata
2021.04.02
Én nagyon szkeptikus voltam, de ajándékba kaptam és hát gondoltam adok neki egy esélyt. Hihetetlen a változás, már pár hét után szabad szemmel látható az eredmény, próbáljátok ki és bízzatok benne!
K. Szilvi
2020.07.30
Annyira klassz a szempillanövesztő szérum! Kicsit lóg a szemhéjam, de ha felnagyítod a képet, amit küldtem Nektek, látszik, hogy milyen szépen megnőtt.
Enikő
2020.07.30
Nekem már van és ha nem is vidáman de hosszú erős pillákkal pislogok.
Zsófi
2020.07.30
Tesztelésre kaptam a terméket. Körülbelül 1 hónapja használom minden este. Könnyű felvinni,hamar beszívódik. Az eredmény magáért beszél, megerősödtek a pilláim és hosszabbak is lettek. Ajánlom mindenkinek ! :)
Szelei Zsófia
2020.07.22
Napi 2X használtam reggel és este a terméket . Nagyon meg vagyok vele elégedve! A szempilláim dúsabbak vastagabbak és hosszabbak lettek tőle 4 hét leforgása alatt. Imádom ajanlom mindenkinek
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza