Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Szállodai bekészítés

Kínáljon prémium szolgáltatásokat vendégeinek, emelkedjen ki ezzel is a többi szálláshely közül!

Egyre több hölgy visel műszempillát, melynek ápolása napi teendő, ehhez ajánljuk a szempillasamponjainkat.

Mi az a szempillasampon? A smink eltávolításához és a szembetegségek elkerüléséhez naponta tisztítani kell a műszempillákat is, ehhez viszont speciális olajmentes lemosó szükséges, mely nem befolyásolja műszempilla ragasztó hatékonyságát. 

2021-ben új terméket vezettünk be, melyet műszempillát nem viselő vendégeiknek ajánlunk. Szemfestéklemosó-sminkeltávolítónkat, mely szintén olajmentes termék.

Szobai bekészítéshez vagy a hotel shopban levő kínálat bővítéséhez is remek megoldást nyújtanak a termékeink, melyet gyártóként kedvező áron biztosítunk.

A Pure Lash szempillasamponok és sminkeltávolítók illatmentes és zöld tea illatú változatban elérhetők, többféle kiszerelésben. Kereskedelmi forgalomban 30-50-100-200 ml-es samponokat kínálunk, de partnereiknek lehetőséget biztosítunk ettől eltérő, akár 10 ml-es kiszerelésű termékek megrendelésére is, melyet darabszám megkötés nélkül tudunk szállítani.
Lehetőség van egyedi csomagajánlatok megrendelésére is az összes szempillaápolással kapcsolatos termékünkből.

A Pure Lash termékek gyártása során az általunk legfontosabbnak tartott szempontok érvényesülnek: termékeinket és az összetevőiket állatokon nem teszteljük, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, hazai fejlesztéssel készülnek, mindezt magyarországi, ellenőrzött műhely körülmények között.

Nagy örömünkre tavaly a Joy magazin által hagyományosan megrendezett "A szépség nagydíja - JOY Prix de Beauté" zsűrijének döntése alapján szempillasamponunk és szempillanövesztő szérumunk is bejutott a döntőbe egymás után két éveben is, így versenyezhetett az első díjért.

Tegye szélesebbé kínálatát a szálláshelyén, növelje ezzel is a vendégelégedettséget!

Hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot?
Csomagokat vagy egyéni termékeket szeretnének?