Kérdés esetén keresd szakértőinket! +36203256621

Szállodai bekészítés

Kínáljon prémium szolgáltatásokat vendégeinek, emelkedjen ki ezzel is a többi szálláshely közül!

Egyre több hölgy visel műszempillát (meglepő lehet, de néhány úr is!), melynek ápolása napi teendő, ehhez ajánljuk a szempillasamponjainkat. Röviden azt kell tudni a szempillasamponokról, hogy a műszempilla nagyobb tartósságához, a smink eltávolításához és természetesen a szembetegségek elkerüléséhez naponta tisztítani kell, ehhez viszont speciális olajmentes lemosó szükséges a műszempilla ragasztó biztos kötésének megtartásához. A műszempillát nem viselők is használhatják sminklemosáshoz.

Szobai bekészítéshez vagy a hotel shopban levő kínálat bővítéséhez is remek megoldást nyújtanak a szempillasamponok.

A Pure Lash szempillasamponok illatmentes és zöld tea illatú változatban elérhetők, többféle kiszerelésben. Kereskedelmi forgalomban 30 ml-es samponokat kínálunk, de partnereiknek lehetőséget biztosítunk ettől eltérő, akár 10 ml-es kiszerelésű termékek megrendelésére is, melyet darabszám megkötés nélkül tudunk szállítani.
Lehetőség van egyedi csomagajánlatok megrendelésére is az összes szempillaápolással kapcsolatos termékünkből.

A Pure Lash termékek gyártása során az általunk legfontosabbnak tartott szempontok érvényesülnek: termékeinket és az összetevőiket állatokon nem teszteljük, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, hazai fejlesztéssel készülnek, mindezt magyarországi, ellenőrzött műhely körülmények között.

Nagy örömünkre tavaly a Joy magazin által hagyományosan megrendezett "A szépség nagydíja - JOY Prix de Beauté" zsűrijének döntése alapján szempillasamponunk és szempillanövesztő szérumunk is bejutott a döntőbe, így versenyezhetett az első díjért.

Tegye szélesebbé kínálatát a szálláshelyén, növelje ezzel is a vendégelégedettséget!

Hogyan vegyük fel Önnel a kapcsolatot?
Csomagokat vagy egyéni termékeket szeretnének?