Kérdés esetén keresd szakértőinket! +36203256621

Terméktesztelőt keresünk

Új termék születőben!
Elkezdtük fejleszteni új szempillanövesztőnket, amely a szérumtól eltérően olaj alapú lesz, így garantáltan nem lesztek nagy barátok ha műszempillát viselsz!
De ha éppen leszokóban vagy a műszempilláról (soha ne szokj le róla, mert hatalmas találmány), ha éppen pihenteted egy kis ideig és direkt olajos terméket keresel mert ebben van bizodalmad vagy csak szereted a munkásságunkat és szívesen tartanál velünk ebben a tesztelős kalandban, akkor írj, hívj, küldj füstjeleleket.
Köszönhetően annak, hogy ez natúr termék, nincsenek benne allergének és még vegán is, ehhez nem kell nyuszikat segítségül hívni - meg különben is ahogy szoktam fogalmazni, mi szeretjük az állatokat, ezért embereken tesztelünk. ????
De csapó 2 és most tényleg jön a lényeg:
Keresünk 5 hölgyet, lányt, asszonyt, aki vállalja, hogy naponta (tényleg naponta!) alkalmazza az erősítőt és rendületlenül dokumentál mondjuk 6 hétig 5 naponta fotókkal, érzésekkel és jelzi, hogy elégedett vagy nem elégedett, nőtt vagy nem nőtt, egyszóval bármit, ami hasznos nekünk.
Jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy mit is akarunk Rád kenetni, íme a lista, ezekből az olajokból van "kutyulva": ricinus, makadámiadió, argán, jojoba, sárgabarackmag, ligetszépe, brokkolimag, sáfrányos szeklicemag, szőlőmagolaj, E vitamin
Szigorúan illatmentes, mivel az én orrom olyan érzékeny az illatokra, hogy arról tanulmányt lehetne írni.
Jelentkezésedet az alábbi űrlapon várom!
A tesztert díjmentesen küldjük el Neked a GLS által.
Hogyan vegyük fel Veled a kapcsolatot?