Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

BLOG

Miért érdemes szempillasampont használni?

2020.07.01 19:50
Miért érdemes szempillasampont használni?

Van hajsamponunk, tusfürdőnk, arctisztítóink és még sok más kozmetikai termékünk. Miért ne lehetne szempillasamponunk is? Ebben a bejegyzésben elmondjuk, mire kell odafigyelned és miért fontos a sampon használata a szempillákhoz.

 

MIRE SZOLGÁL A SZEMPILLASAMPON?
A szempillasampon speciálisan a műszempillák tisztítására lett kifejlesztve. Olajmentes termék, ezáltal nem befolyásolja az épített pillák tartósságát. Sőt! Bárki, akinek valaha volt már műszempillája, tudja, hogy a pillák tövében milyen gyorsan halmozódhatnak fel a sminkmaradványok, a faggyú vagy a por, melyek vízzel való normál mosásnál nehezen öblíthető le. A szempilla sampon ezeket rendkívül megbízhatóan és nagyon gyengéden távolítja el. A habolóval előállított hab nem csípi a szemet, a kíméletes tisztítás garantált.

AMIRE FIGYELNED KELL
Nagyon fontos - ha műszempillát viselsz - hogy a szempillasampon ne tartalmazjon szilikon olajat, ásványi olajat és parabéneket.

SZEMPILLASAMPON HASZNÁLATA
A szempillasampon alkalmazása nagyon egyszerű.

Vigyél fel 1 vagy 2 nyomásnyi habot az ujjhegyedre.
Óvatosan vidd fel a habot pilláidra a pillatisztító ecseteddel (ne gyakoroljon túlzott nyomást, lehetőség szerint kerüld el a szembe jutást és rövid ideig körkörös mozdulatotokkal vidd fel a sampon).
Ezután alaposan öblítsd le pilláidat vízzel, szükség szerint ismételd meg a mozdulatokat, ügyelve arra, hogy alaposan távolítsd el a sminkmaradványokat.
Tipp: Ha utazol, és nincs sok hely a táskádban, válaszd kis kiszerelésű samponjaink egyikét. https://www.purelash.hu/Pillasampon