Kérdés esetén keress minket bizalommal! +36203256621 
info@purelash.hu

Hírek

Szalonlátogató program
2021.03.10 15:01

Szakemberek, pillások, kozmetikusok, sminkesek figyelem!

Most ugyan kényszerű szüneten van mindenki, de mi már lelkesen készülünk arra az időszakra, amikor újra indulhat a munka és ezzel együtt az üzletünkben a hétfői termékbemutatók is.

Sőt, ezt a szolgáltatásunkat a visszajelzéseitek alapján kibővítjük, így ha úgy akarjátok, nektek ki sem kell mozdulnotok a szalonotokból, mi megyünk hozzátok és helyben tekinthetitek meg, próbálhatjátok ki a termékeinket. Ti időt spóroltok ezzel, mi pedig jobban megismerhetünk benneteket és a szolgáltatásaitokat.

A Szalonlátogató programunk keretében kollegáink elviszik a szempillasamponjainkat, primerünket és a pillakészítéshez szükséges egyéb anyagokat, eszközöket a szalonodba, ahol kipróbálhatod és akár azonnal megvásárolhatod őket és regisztrálhatsz szakemberként hozzánk, így a későbbiekben már speciális kedvezményes áron vásárolhatsz a webshopunkból.

Elsőként Budapesten és Szentendrén elérhető ez a szolgáltatásunk, de az alábbi űrlap segítségével tudod nekünk jelezni, hogy hol szeretnél találkozni velünk az országban.

Terveink szerint április 8-tól indulunk, természetesen az aktuális járványhelyzettől függően.

https://www.purelash.hu/szalonlatogato

Vissza